Játszótéri- és sportburkolatok

Casali

Az olasz sportburkolatokkal foglalkozó cég szerint a sport az élet egyik legfontosabb tényezője, nem csak a sportolók, de mindenki számára. Ennek szellemében, hogy minden sportfelületük maximális kényelmet és teljesítményt biztosítson, a több, mint 25 éves múlttal rendelkező Casali sport cég elkötelezett a folyamatos kutatás és fejlesztés iránt, hogy fenntartsák a biztonságos, innovatív és magas minőségű sportpálya felületek kidolgozását, amelyek már több, mint hetven éven át világszerte elismerést vívtak ki a cégnek.

A Casali a hagyományos polimer-bitumenes membránok előállításával megalapozott hírnevén felül jól ismert folyékony vízszigetelő termékek gyártásáról, valamint ipari padlózataiknak és sportburkolataiknak köszönhetően.

Casali sportburkolat
Casali sportburkolat
Casali sportburkolat

Playrite

A Playrite brit vállalat különböző sportágakhoz alkalmas szintetikus burkolatai, műfű választéka kitűnő választást jelentenek abban az esetben, amikor egy intézménynek a lehető legtöbbet kell kihoznia a létesítményeiből. A Playrite jelenleg hat különböző, magas szinten akkreditált sport- és játszótéri burkolat típust gyárt, melyek megfelelnek a különféle sportágakhoz és a sporttevékenységekhez, ráadásul az összes termékre gyártói- és UV- garanciát vállal a cég.

A tervezéssel és a gyártással kapcsolatos innovációik miatt, a tűnemezelt, szövött és csomózott felületek egyedüli angliai gyártójaként büszkék arra, hogy első osztályú szolgáltatást tudnak nyújtani megrendelőik számára. Nagy figyelmet fordítanak a részletekre, és a gyártási folyamatokat teljes körűen ellenőrzik.

Különleges megoldások kialakítására ad lehetőséget kisebb intézményi játszóterek esetén, ahol az egyöntetű burkolt szőnyegfelület egyes részei ütéscsillapított ágyazattal is képezhetőek a játszóeszközök alatt.

Playrite szintetikus burkolat
Playrite szintetikus burkolat
Playrite műfű

Maillith

A Maillith GmbH cég termékei sporteszközök és játszótéri eszközök, melyek polimer betonból készülnek. Közkedvelt termékeik iskolaudvarokon, játszótereken és kempingekben, szabadtéri medencékben, szállodákban, és szabadidős parkokban mindenhol megtalálhatóak, ahol játékra, sportra vagy kikapcsolódásra vágyik az ember. Az egyedi dizájn kiváló minőséggel párosul. A polimer beton mint anyag, évtizedek óta kielégíti a legszigorúbb követelményeket az időtállóság, a tartósság, és a kopásállóság, valamint a vandálbiztos követelmények tekintetében.

Ügyfeleik egyéni kívánalmaikkal döntő szerepet játszanak termékeik fejlesztésében, mint pl. kültéri csocsóasztalok, skateparkok, tenisz falak, kültéri pultok állófogadáshoz, szabadon álló mászófalak.

Maillith sporteszköz
Maillith sporteszköz
Maillith sporteszköz

Techramps

A Techramps gördeszka, görkorcsolya és kerékpár pályákra specializálódott lengyel cég, melynek alapítói maguk is sportolók, akik évek óta aktívan gyakorolják ezeket a sportágakat (gördeszkázás, in-line, BMX). Először is felmérték általánosságban a skateparkok állapotát, ami arra ösztönözte őket, hogy olyan felületet, és pályákat hozzanak létre, amelyeket ez a sport irányzat igazán megérdemel. Lengyelországban elsőszámúak az ágazatban, mivel a Techramps mindenre talál megoldást, amelyek kielégíthetik a legigényesebb, és legextrémebb korcsolyázók elvárásait is.

Techramps pálya
Techramps pálya
Techramps pálya